Werkwijze.

 

Na het kennismakingsgesprek. Kan je er voor kiezen bij mij thuis langs te komen of ik kom gezellig bij jou langs. Samen bespreken we dan , welke begeleiding het best bij jou past. Want ieder persoon is anders.

 

Na het kennismakingsgesprek volgt een uitgebreid intake gesprek, waarin ik je weeg,  meet en tevens je vetpercentage, vocht-, bot-, spiermassa en basaal metabolisme vaststelt. Ook je visceraal vet meet ik op, dit is vet dat rond je organen zit. Aan de hand van deze uitslagen, bespreken we welke begeleiding het beste voor jou is . We bespreken welk streefgewicht realistisch haalbaar is.  Om dit streefgewicht te realiseren komen wij tussentijdse doelen overeen. Wij streven deze doelen na aan de hand van een uitgebalanceerd voedingsplan en  bewegingsadvies.


Het voedingsplan wordt gemaakt naar de richtlijnen "Goede Voeding" van de gezondheidsraad. Ik werk niet met voedingssupplementen en / of maaltijdvervangers. Dit betekent dat je gewoon met het gezin kan mee-eten.
 

Tijdens de vervolgconsulten gaan wij samen leren jou denkwijze, voedings- en bewegingspatroon zo te richten dat je realistisch streefgewicht niet alleen haalbaar is maar ook blijvend is. Het jojo-effect behoord dan tot het verleden.
 

Tijdens het intake gesprek krijg je een persoonlijke map. In deze map zitten de algemene voorwaarden en een dagboekje. De map wordt gedurende je begeleiding uitgebreid met: uitgebalanceerde weekmenu's, een voedingsvariatielijst, huiswerkopdrachten en je weegresultaten.

 

Naast individuele consulten ( volwassen), begeleid ik ook kinderen, naar een gezond resultaat.

Hierdoor kan je nu ook kiezen voor een gezinspakket.

 

Ik bied naast separate intake gesprekken, consulten en gezinsconsulten ook totaal pakketten aan. Voor meer informatie zie "TARIEVEN".

 

Maak een afspraak met Gewichtsconsulent Monique ?

  • Openingstijden: Maandag, woensdag en vrijdag: van 9.00 tot 16.00 uur.
  • Wil je liever in de avonden langs komen. Dat kan na gezamenlijke overeenkomst.
  • Ik begeleid individueel ( volwassen  en kinderen) of met het gehele gezin.
  • Aangesloten bij de beroepsvereniging van  gewichtsconsulenten Nederland.
  • Controleerbaar bij de Kamer van Koophandel onder nr: 65208579

 

Samen naar je ideale gewicht,

Zwanenlaan 31,

1761 ZS Anna Paulowna, 

Mobiel-Tel: 06-15381458